Consecințele taifunului care a lovit Filipine

Abonare
Taifunul a lovit orașul Arteche din provincia Samar de Est, Filipine, pe 14 mai 2020. Vântul și ploile abundente au distrus acoperișurile, și casele lovite de valurile mării, sute de oameni vulnerabili s-au pomenit în fața urgiei.

Peste 150.000 de oameni s-au ascuns de urgie în adăposturile de urgență din Filipine, după o evacuare în masă care a fost complicat și încetinită de Сoronavirus.

© AFP 2024 / Alren BeronioLocuitorii încearcă să salveze obiectele din casele lor distruse de furia Taifunului Vongfong în orașul San Policarpio, provincia Samar Est.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
1/14
Locuitorii încearcă să salveze obiectele din casele lor distruse de furia Taifunului Vongfong în orașul San Policarpio, provincia Samar Est.
© AP Photo / NASA Worldview, Earth Observing System Data and Information System (EOSDIS)Joi, 14 mai 2020, imagine luată de satelitul lansat de NASA arată cum Taifunul Vongfong înghite estul Filipinelor.
Спутниковый снимок тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
2/14
Joi, 14 mai 2020, imagine luată de satelitul lansat de NASA arată cum Taifunul Vongfong înghite estul Filipinelor.
© AP Photo / Aaron FavilaMuncitorii strâng pânza unui panou publicitar în așteptarea taifunului Vongfong, care a lovit Manila, Filipine, joi, 14 mai 2020.
Рабочие складывают рекламный плакат в ожидании приближения тайфуна Вонгфонг, Филиппины - Sputnik Moldova
3/14
Muncitorii strâng pânza unui panou publicitar în așteptarea taifunului Vongfong, care a lovit Manila, Filipine, joi, 14 mai 2020.
© AP Photo / Aaron FavilaNourii negri prevestesc urgia.
Серые тучи свидетельствуют о приближении тайфуна Вонгфонг, Филиппины - Sputnik Moldova
4/14
Nourii negri prevestesc urgia.
© REUTERS / Nino Luces Localnici, la un centru de evacuare, pentru a se pune la adăpost de urgie.
Местные жители собираются в центре эвакуации в ожидании приближения тайфуна Вонгфонг, Филиппины - Sputnik Moldova
5/14
Localnici, la un centru de evacuare, pentru a se pune la adăpost de urgie.
© AFP 2024 / Alren BeronioDezastru provocat de urgie.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
6/14
Dezastru provocat de urgie.
© AP Photo / Melchor HilotinDezastru provocat de urgie.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
7/14
Dezastru provocat de urgie.
© AP Photo / Melchor HilotinLocuitorii într-un sat inundat de taifunul Vongfong, care a trecut peste provincia Sorsogon, estul Filipinelor, vineri 15 mai 2020. Peste 150.000 de oameni s-au ascuns de urgie în adăposturile de urgență din Filipine, după o evacuare în masă care a fost complicat și încetinită de Сoronavirus.
Местные жители на улице после тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
8/14
Locuitorii într-un sat inundat de taifunul Vongfong, care a trecut peste provincia Sorsogon, estul Filipinelor, vineri 15 mai 2020. Peste 150.000 de oameni s-au ascuns de urgie în adăposturile de urgență din Filipine, după o evacuare în masă care a fost complicat și încetinită de Сoronavirus.
© AFP 2024 / Alren Beronio Un locuitor curăță de moloz o stradă, a doua zi după ce s-a abătut năpasta. Alături un crucifix aruncat din biserică de intemperiile naturii – taifunul care a lovit orașul Arteche din provincia Samar de Est, Filipine, pe 14 mai 2020. Vântul și ploile abundente au distrus acoperișurile, și casele lovite de valurile mării, sute de oameni vulnerabili s-au pomenit în fața urgiei.
Местный житель на улице после тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
9/14
Un locuitor curăță de moloz o stradă, a doua zi după ce s-a abătut năpasta. Alături un crucifix aruncat din biserică de intemperiile naturii – taifunul care a lovit orașul Arteche din provincia Samar de Est, Filipine, pe 14 mai 2020. Vântul și ploile abundente au distrus acoperișurile, și casele lovite de valurile mării, sute de oameni vulnerabili s-au pomenit în fața urgiei.
© AFP 2024 / Alren BeronioLocuitorii, pe ploaie și vânt puternic, în timp ce trec pe lângă copaci dezrădăcinați de-a lungul unei autostrăzi din orașul Can-avid, provincia Samarul de Est, centrul Filipinelor, pe 14 mai 2020, în timp ce Taifunul Vongfong love;te coasta filipineză.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
10/14
Locuitorii, pe ploaie și vânt puternic, în timp ce trec pe lângă copaci dezrădăcinați de-a lungul unei autostrăzi din orașul Can-avid, provincia Samarul de Est, centrul Filipinelor, pe 14 mai 2020, în timp ce Taifunul Vongfong love;te coasta filipineză.
© AFP 2024 / Alren Beronio Un locuitor încearcă să salveze obiectele din casa sa, distrusă la de Taifunul Vongfong, din orașul San Policarpo, provincia Samar de Est, pe 15 mai 2020, la o zi după ce urgia a lovit orașul.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
11/14
Un locuitor încearcă să salveze obiectele din casa sa, distrusă la de Taifunul Vongfong, din orașul San Policarpo, provincia Samar de Est, pe 15 mai 2020, la o zi după ce urgia a lovit orașul.
© REUTERS / Allen John Placer Servando O priveliște tristă după taifunul Vongfong, în Bulan, Sorsogon, Filipine, 15 mai 2020, imagine obținută de pe social media.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
12/14
O priveliște tristă după taifunul Vongfong, în Bulan, Sorsogon, Filipine, 15 mai 2020, imagine obținută de pe social media.
© AFP 2024 / Alren Beronio O imagine generală a unei biserici distruse de taifunul Vongfong în orașul Arteche, provincia Samar de Est, pe 15 mai 2020, o zi după ce urgia a lovit localitatea.
Последствия тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
13/14
O imagine generală a unei biserici distruse de taifunul Vongfong în orașul Arteche, provincia Samar de Est, pe 15 mai 2020, o zi după ce urgia a lovit localitatea.
© AFP 2024 / Alren Beronio Muncitorii curăță dezastru lăsat de urgie.
Рабочие во время устранения последствий тайфуна Вонгфонг, обрушившегося на центральную часть Филиппин - Sputnik Moldova
14/14
Muncitorii curăță dezastru lăsat de urgie.
Fluxul de știri
0