Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 a mai luat viața a 6 oameni: Numărul deceselor a ajuns la 202

Abonare
Ministerul Sănătății anunță că alți 6 oameni au decedat pe parcusul acestei zile, după ce dimineață au murit două femei. Până în acest moment, bilanțul trist al zilei de astăzi este 8 decese.

CHIȘINĂU, 15 mai -Sputnik. Potrivit Ministerului Sănătății, alți șase oameni au decedat în această după-amiază de COVID-19. Este vorba despre două femei și patru bărbați. Prima femeie avea 79 de ani și era din raionul Cantemir. Pacienta a fost internată în data de 29 aprilie, la Spitalul Clinic Muncipal ”Arhanghel Mihail”. Ea mai suferea de infarct miocradic vechi, angioplastie coronariană, hipertensiune arterială și diabet zaharat. 

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Furtună: Numărul infecțiilor de COVID-19 va crește în următoarele zile
Cea de-a doua femeie avea 81 de ani și era din Chișinău. Femeia a fost internată în data de 14 mai în stare gravă la Insitutul de Cardiologie. Ea mai suferea de insuficiență cardiacă și endocardita infecţioasă.

În cazul bărbaților decedați, trei erau din Chișinău. Primul avea 64 de ani și a fosta dus în data de 8 mai la Institutul de Medicină Urgentă cu insuficiență renală cronică și hipertensiune arterială. Cel de-al doilea bărbat avea 73 de ani și a fost internat la același spital în data de 9 mai. El mai suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat, boala parchinson și pielonefrită cronică bilaterală. 

În cazul celui de-al treilea deces este vorba despre un bărbat de 59 ani care a fost internat în data de 11 mai la Spitalul Clinic Republican. El mai suferea de diabet zaharat, hipertensiune artarială, cardiopatie mixtă inschemică, hipertensivă, dismetabolică și insuficiență cardiacă.

A murit și un bărbat de 50 de ani din Rezina. Acesta a fost internat în data de 8 mai la Spitalul Clinic Republican. El mai avea hipertensiune arterială, diabet zaharat tip, obezitate, encefalopatie discirculatorie mixtă și pielonefrită cronică bilaterală.

Dimineață, au mai decedat alte două femei. Una din Drochia, iar alta din Tiraspol. Astfel, numărul deceselor în Moldova a ajuns la 202.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0