Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Hoț de telefoane mobile, reținut în Capitală: Video

© Sputnik / Rodion ProcaFurt telefon mobil
Furt telefon mobil - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 16 ani din Capitală a fost reținut de poliție după ce a jefuit doi oameni de telefoane mobile. Invidul este cercetat în libertate și riscă până la 7 ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Tânărul de 16 ani din Chișinău este cercetat pentru comiterea a două jafuri stradale. Primul caz a avut loc în data de 30 aprilie. Polițiștii au fost alertați de către un taximetrist în vârstă de 46 de ani, care i-a anunțat că, în timp ce staționa pe strada Aleco Russo, un individ i-a luat din automobil două telefoane mobile. Prejudiciul a fost estimat la 4 000 lei.

Al doilea caz a avut loc în data de 4 mai. Tânărul a intrat într-un magazin de pe strada Igor Vieru și a furat telefonul mobil al vânzătoarei, după care s-a făcut nevăzut. Momentul furtului a fost surprins de camerele video amplasate în interior. Prejudiciul estimat de femeie constituie 1 600 lei.

Recent, oamenii legii l-au reținut pe suspect. El a fost escortat la la Inspectoratul de Poliție Ciocana, iar în timpul audierilor și-a recunoscut vina. Tânărul le-a povestit polițiștilor că două telefoane le-a vândut deja și a obținut un profit de o mie de lei. Individul nu este la prima abatere de la lege, anterior a mai comis și alte furturi. Minorul este cercetat acum în stare de libertate pentru jaf, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de până la 7 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0