Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Diacov, despre poza în care apare Candu și Voronin: Îl pregătesc de prezidențiale

© Sputnik / Miroslav RotariDumitru Diacov
Dumitru Diacov - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, a postat o poză în care el stă alături de președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.
Diacov, despre poza în care apare Candu și Voronin: îl pregătesc de prezidențiale

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a vorbit în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova despre colaborarea dintre fostul președinte al Republicii Moldova, actualul lider al Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, și liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, care a postat pe facebook o poză în care apar cei doi politicieni. Dumitru Diacov menționează că fotografia în care apare liderul PCRM, Vladimir Voronin, și Andrian Candu este una foarte interesantă.

”Nu exclud că acum domnul Voronin va fi agitator pentru acest grup politic, că nu s-au întâlnit să bea un ceai. Este o decizie suverană a domnului Voronin, care este liber să facă ce dorește el”, spune Diacov.

Întrebat dacă liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, ar putea candida la alegerile prezidențiale, Dumitru Diacov a sugerat că acest lucru se va și întâmpla.

”Vladimir Voronin ar putea candida la alegerile prezidențiale? Eu văd că îl pregătesc. Cine îl pregătește? Întrebați-l pe domnul Voronin”, a mai declarat președintele de onoare al Partidului Democrat.

Amintim că ieri, liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, a postat o poză alături de președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, cei doi aflându-se în sediul PCRM. Fotografia a fost însoțită de următorul comentariu.

„Mi-a părut bine să-l revăd pe președintele Voronin. Am discutat multe despre situația actuală și ce urmează”, a scris Andrian Candu.

Acum două luni, Vladimir Voronin a comentat în cadrul unei emisiuni televizate crearea grupului parlamentar „Pro Moldova”, menționând că aceasta ar fi o decizie coordonată de la distanță de fostul șef al PD Vladimir Plahotniuc.

Fostul președinte al țării Vladimir Voronin deocamdată nu a anunțat un verdict final în privința participării sau neparticipării sale în scrutinul prezidențial din toamnă, precizând că partidul va decide.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0