Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chicu: "Nu vom prelungi regimul stării de urgență, dar restricțiile vor rămâne"

Abonare
Premierul Ion Chicu a aunțat că autoritățile nu vor prelungi regimul stării de urgență după 15 mai, în Republica Moldova. Prim-ministrul a spus însă că multe restricții rămân în vigoare.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. În debutul ședinței Guvernului, premierul Ion Chicu a anuțat că autoritățile nu vor prelungi regimul stării de urgență și a mulțumit tuturor reponsabililor implicați în gestionarea pandemiei de COVID-19. 

Медицинский работник в защитном снаряжении стоит рядом со сканером компьютерной томографии  - Sputnik Moldova
Societate
Din păcate, alte două decese provocate de COVID-19

"Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în gestionarea pandemiei, dar trebuie să știți că virusul nu a plecat, avem multe cazuri noi confirmate. Ne bucurăm de dimanica numărul celor vindecați, dar mai avem cazuri noi, sistemul medical este sub presiune, avem nevoie de maximă vigilență din partea statului și a cetățenilor. Vom fi transaprenți și vom informa societatea despre pașii pe care urmează să le luăm", a declarat premierul Ion Chicu. 

Prim-ministru a declarat că restricțiile vor fi scoase de Comisia pentru Situații Excepționale numai dacă numărul infectărilor va scădea. 

În prezent, sunt 5 154 de cazuri de COVID-19. Până acum, 2 176 de pacienți s-au tratat, iar 184 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0