Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pentru ce ar putea sta doi ani în închisoare un cetățean moldovean

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean moldovean a dat bătăi de cap polițiștilor de frontieră de la punctul de trecere Tudora. Iată ce a făcut acesta.

CHIȘINĂU, 12 mai – Sputnik. Un bărbat de 56 de ani a încercat să treacă frontiera de stat cu acte false. Intenția ia fost zădărnicită însă de polițiștii de frontieră care au depistat modificări mecanice a termenului de valabilitate pentru asigurările auto.

Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie  - Sputnik Moldova
Societate
Situația la frontieră: Câte persoane au revenit în țară în ultimele 24 de ore

Într-un comunicat al Poliției de Frontieră este precizat că rectificările erau executate atât pentru capul de tractor, cât și pentru remorca camionului pe care îl conducea moldoveanul.

Ambele documente ar fi eliberate de autoritățile române.

„Ca urmare a controlului în linia a doua, ceea ce presupune verificări amănunțite cu ajutorul tehnicii din dotare, angajații Poliției de Frontieră au constatat prezența mai multor semne de contrafacere a Cărților Verzi”, este precizat în comunicatul PF.

Mai mult, șoferul a refuzat să dea explicații.

Actele contrafăcute au fost ridicate și transmise spre expertiză. Conform legii, conducătorul auto riscă amendă în mărime până la 650 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0