Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Statistica de weekend: 39 de accidente rutiere și 8 persoane traumatizate: Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGPПолиция
Inspectoratul Național de Patrulare al IGPПолиция - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei a fost sesizată în acest weekend pentru a documenta 39 de accidente rutiere. Potrivit informațiilor, 8 persoane s-au ales cu diverse traumatisme în urma impacturilor.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Pe parcursul ultimelor 48 de ore, inspectorii din cadrul Direcţiei de Poliţie Chişinău, au intervenit la 39 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale, dintre care în 4 accidente rutiere au fost 8 persoane traumatizate.

Unul din cele mai grave accidente a avut loc la intrarea în comuna Băcioi. Un automobil "Mercedes", condus de un șofer în vârstă de 39 de ani, s-a ciocnit cu un "Volkswagen", la volanul căruia se afla un șofer de 30 de ani. În urma impactului, ambii conducători auto au avut de suferit, dar și trei pasageri din "Mercedes", cu vârstele cuprinse între 30 de ani și 39 ani.

Toate persoanele au fost trasnportate la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstațelor, dar și pentru a vedea care șofer nu a respectat regulamentul circulației rutier. În acest context, polițiștii îndeamnă conducătorii auto să acorde maximă prudenţă în traficul rutier și să țină cont de câteva aspecte: 

  • Să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, pentru nu-și pune în pericol propira viață, dar și a celor din jur;
  • Să evite efectuarea unor manevre riscante, în special depășirile neregulamentare;
  • Să manifeste prudență sporită în trafic;
  • Să se asigure bine înainte de a schimba direcția de mers sau a benzii de deplasare;
  • Să reducă viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi, în special, la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0