Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vladimir Putin va veni cu o nouă adresare către cetățenii ruși

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaRussia Putin
Russia Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se va adresa cetățenilor ruși în legătură cu situația cauzată de COVID-19.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. Vladimir Putin se va adresa astăzi cetățenilor ruși, anunță serviciul de presă al Kremlinului, citat de RIA Novosti.

Президент РФ В. Путин выступил с обращением к гражданам - Sputnik Moldova
Rusia
Adresare către poporul rus: Noi măsuri anunțate de Vladimir Putin

Este specificat faptul că va fi vorba despre situația sanitară și epidemiologică din țară și de noile măsuri pentru sprijinirea cetățenilor și a economiei.

La sfârșitul lunii aprilie, președintele a prelungit zilele libere - ținând cont de sărbători - până la 11 mai inclusiv. De asemenea, Putin a indicat Guvernului, Rospotrebnadzor și grupul de lucru al Consiliului de Stat să elaboreze recomandări pentru ieșirea treptată din restricțiile impuse anterior.

Conform ultimelor date, numărul de pacienți identificați cu COVID-19 în Rusia a ajuns la 221 de mii, dintre care peste 39 de mii au reușit să învingă infecția, iar 2009 au murit.

Informații cu privire la situația cu COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0