Parade în cinstea Zilei Victoriei: Fotografii excepționale din diferite perioade

Abonare
Sputnik Moldova prezintă o colecție de fotografii de excepție de la mai multe parade militare desfășurate cu prilejul Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Mai multe fotografii de la diferite parade militare desfășurate cu prilejul Zilei Victoriei pot fi admirate în această bandă fotografică. Imaginile prezintă momente unice din timpul defilărilor din Piața Roșie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© Sputnik / Iliya Pitalev / Accesați arhiva multimediaUn veteran înconjurat de copii înainte de începutul paradei în cinstea celeu de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Ветеран с детьми перед началом военного парада в ознаменование 70-летия Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
1/27
Un veteran înconjurat de copii înainte de începutul paradei în cinstea celeu de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Denis Grishkin / Accesați arhiva multimediaColoanele trec prin Piața Roșie de la Moscova în timpul paradei militare dedicate celei de-a 66-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Парадные расчеты во время парада в Москве  - Sputnik Moldova
2/27
Coloanele trec prin Piața Roșie de la Moscova în timpul paradei militare dedicate celei de-a 66-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Pavel Lisitsyn / Accesați arhiva multimediaElicopterele de atac „Vânător de noapte” Mi-28H în timpul paradei militare de la cea de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Ударные вертолеты Ми-28H Ночной охотник во время военного парада в Москве - Sputnik Moldova
3/27
Elicopterele de atac „Vânător de noapte” Mi-28H în timpul paradei militare de la cea de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Accesați arhiva multimediaColoanele tancurilor militare se deplasează pe Piața Roșie, pe lângă monumentul în cinstea lui Minin și Pozharsky, la parada organizată la cea de-a 20-a aniversare a Victoriei asupra Germaniei naziste.
Колонны военных танков идут по Красной площади мимо памятника Минину и Пожарскому на Параде, посвященному 20-летию победы над фашистской Германией - Sputnik Moldova
4/27
Coloanele tancurilor militare se deplasează pe Piața Roșie, pe lângă monumentul în cinstea lui Minin și Pozharsky, la parada organizată la cea de-a 20-a aniversare a Victoriei asupra Germaniei naziste.
© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaSoldați ai gărzii de onoare la parada militară din Piața Roșie, dedicată celei de-a 74-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военнослужащие почетного караула на военном параде на Красной площади - Sputnik Moldova
5/27
Soldați ai gărzii de onoare la parada militară din Piața Roșie, dedicată celei de-a 74-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaUn soldat în timpul paradei militare din Piața Roșie în cinstea celei de-a 71-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
Военнослужащий во время военного парада на Красной площади в честь 71-й годовщины Победы - Sputnik Moldova
6/27
Un soldat în timpul paradei militare din Piața Roșie în cinstea celei de-a 71-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
© Sputnik / Vladimir Sergeev / Accesați arhiva multimediaAvioane de atac MiG-29 și Su-25 în timpul paradei organizate cu prilejul celei de-a 70-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Многоцелевые истребители МиГ-29 и штурмовики Су-25 во время военного парада в ознаменование 70-летия Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
7/27
Avioane de atac MiG-29 și Su-25 în timpul paradei organizate cu prilejul celei de-a 70-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Alexei Druzhinin / Accesați arhiva multimedia9 mai 2011. Președintele rus Dmitri Medvedev și premierul Vladimir Putin (de la stânga la dreapta) în Piața Roșie, la parada militară dedicată celei de-a 66-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Президент РФ Дмитрий Медведев и председатель правительства РФ Владимир Путин на Красной площади на военном параде - Sputnik Moldova
8/27
9 mai 2011. Președintele rus Dmitri Medvedev și premierul Vladimir Putin (de la stânga la dreapta) în Piața Roșie, la parada militară dedicată celei de-a 66-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Photo : Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaMinistrul rus al Apărării, generalul de armată Serghei Șoigu (dreapta), în timpul paradei de la cea de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei
Министр обороны РФ, генерал армии Сергей Шойгу во время военного парада на Красной площади в Москве  - Sputnik Moldova
9/27
Ministrul rus al Apărării, generalul de armată Serghei Șoigu (dreapta), în timpul paradei de la cea de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei
© Sputnik / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaUn toboșar al orchestrei militare a Gărzii Naționale a Rusiei în timpul paradei din Piața Roșie din Moscova, la cea de-a 74-a aniversare a Victoriei.
Барабанщик военного оркестра Национальной гвардии России во время парада Победы на Красной площади в Москве - Sputnik Moldova
10/27
Un toboșar al orchestrei militare a Gărzii Naționale a Rusiei în timpul paradei din Piața Roșie din Moscova, la cea de-a 74-a aniversare a Victoriei.
© Sputnik / Mikhail Ozerskiy / Accesați arhiva multimediaParada din Piața Roșie din 24 iunie 1945 în cinstea Victoriei URSS asupra Germaniei. Aceasta a fost salutată de Mareșalul URSS Gheorghii Jukov. Parada a fost dirijată de mareșalul Uniunii Sovietice K.K. Rokossovski.
Парад на Красной площади в Москве 24 июня 1945 года - Sputnik Moldova
11/27
Parada din Piața Roșie din 24 iunie 1945 în cinstea Victoriei URSS asupra Germaniei. Aceasta a fost salutată de Mareșalul URSS Gheorghii Jukov. Parada a fost dirijată de mareșalul Uniunii Sovietice K.K. Rokossovski.
© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Accesați arhiva multimediaParada militară organizată cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la Victoria poporului sovietic în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военный парад на Красной площади, посвященный 40-летию Победы советского народа в Великой Отечественной войне, 1985 год - Sputnik Moldova
12/27
Parada militară organizată cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la Victoria poporului sovietic în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Grigory SysoevSoldați la parada militară dedicată celei de-a 72-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
Военнослужащие на военном параде, посвященном 72-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне - Sputnik Moldova
13/27
Soldați la parada militară dedicată celei de-a 72-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
© Sputnik / Sergey PivovarovVeteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei în timpul paradei militare din Piața Roșie în cinstea celei de-a 71-a aniversări a Victoriei.
Военный парад в честь 71-й годовщины Победы в ВОВ - Sputnik Moldova
14/27
Veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei în timpul paradei militare din Piața Roșie în cinstea celei de-a 71-a aniversări a Victoriei.
© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaAvioane polivalente Su-30SM din grupul de pilotaj „Russkie Vityazi” și MiG-29 ale echipei „Strijî” în timpul paradei militare dedicate celei de-a 73-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Су-30СМ пилотажной группы Русские Витязи и МиГ-29 пилотажной группы Стрижи во время Парада Победы  - Sputnik Moldova
15/27
Avioane polivalente Su-30SM din grupul de pilotaj „Russkie Vityazi” și MiG-29 ale echipei „Strijî” în timpul paradei militare dedicate celei de-a 73-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaSoldați la parada militară din Piața Roșie, dedicată celei de-a 69-a aniversări a Victoriei.
Военнослужащие на военном параде на Красной площади, посвященном 69-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне - Sputnik Moldova
16/27
Soldați la parada militară din Piața Roșie, dedicată celei de-a 69-a aniversări a Victoriei.
© Sputnik / Mikhail VoskresenskiyElevii școlii de cadeți în timpul paradei militare cu prilejul celei de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военный парад в ознаменование 70-летия Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
17/27
Elevii școlii de cadeți în timpul paradei militare cu prilejul celei de-a 70-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaElevii școlii militar-navale Nahimov înainte de începerea paradei din Piața Roșie
Воспитанники Нахимовского военно-морского училища перед началом военного Парада Победы на Красной площади в Москве - Sputnik Moldova
18/27
Elevii școlii militar-navale Nahimov înainte de începerea paradei din Piața Roșie
© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaMilitarii regimentului prezidențial la parada organizată cu prilejul celei de-a 72-a aniversări a Victoriei
Военнослужащие президентского полка на военном параде на Красной площади в Москве - Sputnik Moldova
19/27
Militarii regimentului prezidențial la parada organizată cu prilejul celei de-a 72-a aniversări a Victoriei
© Sputnik / Vitaliy Saveliev / Accesați arhiva multimediaOrchestrele militare ale diferitor țări au participat la „Parada Victoriei Păcii”. De Ziua Victoriei, la paradă au venit veterani din Rusia, SUA, Italia și Franța.
Военные оркестры разных стран приняли участие в Параде Победы мира - Sputnik Moldova
20/27
Orchestrele militare ale diferitor țări au participat la „Parada Victoriei Păcii”. De Ziua Victoriei, la paradă au venit veterani din Rusia, SUA, Italia și Franța.
© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaSoldați sovietici îmbrăcați în echipament militar din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Paradă în Piața Roșie cu prilejul celei de-a 40-a aniversări a Victoriei.
Советские солдаты, одетые в форму времен Великой Отечественной войны - Sputnik Moldova
21/27
Soldați sovietici îmbrăcați în echipament militar din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Paradă în Piața Roșie cu prilejul celei de-a 40-a aniversări a Victoriei.
© Sputnik / Vladimir Sergeev / Accesați arhiva multimediaBombardiere strategice Tu-95MS în timpul paradei militare dedicate celei de-a 73-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
Стратегические бомбардировщики-ракетоносцы Ту-95МС во время воздушной части военного парада - Sputnik Moldova
22/27
Bombardiere strategice Tu-95MS în timpul paradei militare dedicate celei de-a 73-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
© Sputnik / Vladimir Akimov / Accesați arhiva multimediaParada militară din Piața Roșie, dedicată celei de-a 45-a aniversări a Victoriei URSS în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
На военном параде на Красной площади, посвященном 45-летию Победы СССР в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
23/27
Parada militară din Piața Roșie, dedicată celei de-a 45-a aniversări a Victoriei URSS în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaVeteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei în Piața Roșie, la parada dedicată celei de-a 67-a aniversări a Victoriei.
Ветераны Великой Отечественной войны на Красной площади во время парада, посвященного 67-й годовщине Победы в ВОВ - Sputnik Moldova
24/27
Veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei în Piața Roșie, la parada dedicată celei de-a 67-a aniversări a Victoriei.
© Sputnik / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaFemeile-militar ale Ministerului rus al Apărării trec în marș în cadrul paradei de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova. 74 de ani de la înfrângerea Germaniei naziste în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военнослужащие во время парада на Красной площади - Sputnik Moldova
25/27
Femeile-militar ale Ministerului rus al Apărării trec în marș în cadrul paradei de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova. 74 de ani de la înfrângerea Germaniei naziste în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Alexander Liskin / Accesați arhiva multimediaParada Militară din Piața Roșie dedicată celei de-a 40-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Военный парад на Красной площади, посвященный 40-летию Победы советского народа в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов - Sputnik Moldova
26/27
Parada Militară din Piața Roșie dedicată celei de-a 40-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Accesați arhiva multimediaVeteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei în timpul paradei din Piața Roșie. 9 mai 2000. Cea de-a 55-a aniversare a Victorie.
Ветераны Великой Отечественной войны во время парада на Красной площади в Москве - Sputnik Moldova
27/27
Veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei în timpul paradei din Piața Roșie. 9 mai 2000. Cea de-a 55-a aniversare a Victorie.
Fluxul de știri
0