Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirusul a mai făcut patru victime în Moldova: Opt decese într-o singură zi

Abonare
Ministerul Sănătății anunță despre încă patru decese provocate de noul coronavirus, după ce tot astăzi mai devreme s-au înregistrat alte patru victime.

CHIȘINĂU, 10 mai - Sputnik. Coronavirusul a mai curmat patru vieți în Moldova. Ministerul Sănătății anunță despre decesul unui bărbat de 77 de ani din municipiul Chișinău, care a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă acum trei zile. El suferea de pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie acută. 

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Ministerul Sănătății: Numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19 a scăzut simțitor

O altă victimă este o femeie de 72 ani din municipiul Chişinău, internată la Institutul de Medicină Urgentă în data de 4 mai. Ea mai suferea de diabet zaharat de tip 2 și insuficiența respiratorie de gradul III.

A murit și un bărbat de 58 ani din raionul Nisporeni, transferat de la Spitalul Raional la Institutul de Medicină Urgentă în data de 6 mai. El avea insuficienţă respiratorie acută și cancer rectosigmoidian.

Tot din cauza coronavirusului a decedat o femeie de 83 ani din raionul Sângerei, transferată de la Spitalul Raional la Institutul de Medicină Urgentă în data de 25 aprilie. Ea suferea de pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie de gradul III.  

Astfel, numărul victimelor coronavirusului a ajuns la 169. Mai devreme, Ministerul Sănătății a anunțat despre alte patru decese înregistrate astăzi. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0