Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Spărgea geamurile mașinilor în timpul nopții: „Am luat dulciuri, papuci și o geantă”

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 20 de ani a fost reținut pentru că ar fi spart geamurile mai multor mașini și ar fi furat tot ce a găsit în ele - chiar și produse alimentare și haine.

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Un tânăr de 20 de ani din Leova a fost reținut de Poliție. Oamenii legii spun că acesta a spart geamurile mai multor automobile și a furat tot ce a găsit în ele. Reținerea individului a avut loc după ce șase proprietari de autoturisme s-au plâns că mașinile lor au fost devenit ținte ale spargerilor.

Potrivit poliţiei, bănuitul ar fi furat haine, încălţăminte, genţi, un laptop, dar şi alte obiecte. Furturile au fost comise în luna martie în mai multe curţi de bloc din sectorul Râşcani al Capitalei, iar bunurile au fost găsite în locuinţa individului.

”Am luat nişte dulciuri, papuci, o geantă, o pereche de pantaloni sportivi”, a declarat individul oamenilor legii. 

Anterior, acesta a mai fost reţinut pentru infracţiuni similare. Acum, tânărul riscă o amendă de până la 67 de mii de lei, dar şi închisoare pe un termen de până la patru ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0