Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi șoferi s-au dat în spectacol pe o stradă din Capitală: Și-au împărțit pumni - Video

© Sputnik / Miroslav Rotari Camere de supraveghere video trafic auto
 Camere de supraveghere video trafic auto  - Sputnik Moldova
Abonare
Doi șoferi agresivi s-au dat în spectacol pe o stradă din sectorul Ciocana al Capitalei. Cei doi au coborât din mașini și și au început să se certe și să-și împartă pumni.

CHIȘINĂU, 6 mai - Sputnik. Doi șoferi s-au luat la ceartă și și-au împărțit pumni pe o stradă din sectorul Ciocana al Capitalei. Aceștia s-au oprit în plin trafic, au coborât din mașini și au manifestat un comportament agresiv unul față de celălalt. 

Pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care se vede că unul dintre șoferi a îl loveaște pe celălalt cu pumnul, însă bărbatul a reușit să evite prima lovitură ce îi venea în față.

Nu este clar cu ce s-a terminat conflictul, întrucât imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini care a trecut prin zonă. Deocamdată nu este clar de la ce a pornit conflictul, cert este că din cauza celor doi în zonă s-au format ambuteiaje și s-a circulat cu dificultate. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0