Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Strigător la cer: Un bărbat și-a violat fiica în timp ce soția sa muncea peste hotare

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din raionul Telenești își va petrece următorii 16 ani în pușcărie pentru că timp de doi ani și-a violat fiica minoră. Despre acest caz anunță Procuratura Generală.

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. Procuratura Generală anunță că un bărbat din raionul Telenești a fost condamnat la 16 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, pentru acțiuni perverse și violul fiicei sale minore.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Moldova anului 2019: Aproape în fiecare zi are loc un viol. De ce se întâmplă asta?
Investigațiile procurorilor au demarat în mai 2018, după ce unchiul fetei a sesizat autoritatea tutelară despre abuzurile tatălui. Bărbatul nu și-a recunoscut vina, însă procurorii din raionului Telenești au demonstrat totuși că în intervalul anilor 2015 – 2017, inculpatul, în vârstă de 44 de ani, și-a abuzat sexual fiica, în vârstă de 13 ani.

Totul a avut loc în timp ce mama fetei era plecată la muncă peste hotare. Fiind audiată în condiții speciale, victima a confirmat abuzurile tatălui său.

În prezent, copila se află în grija bunicii sale.

Pe lângă pedeapsa cu pușcărie, individul a fost obligat să achite în contul statului cheltuielile de judecată în sumă de 4 364 de lei. Sentinţa este cu drept de atac.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0