Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Astăzi numărul morților de COVID-19 a ajuns la 133

© AFP 2024 / YURI KADOBNOVМедицинские работники готовят отделение реанимации новой больницы
Медицинские работники готовят отделение реанимации новой больницы - Sputnik Moldova
Abonare
Până la ziua de azi, au fost înregistrate 4248 de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, dintre care 531 în Transnistria.

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. Starea de sănătate a persoanelor infectate este următoarea în această dimineață:  227 - stare gravă (28 pacienți aflați la respirație asistată), 520 - stare de gravitate medie, ceilalți pacienți în stare satisfăcătoare.

Учения по профилактике африканской чумы - Sputnik Moldova
Nu doar coronavirusul: O infecție periculoasă depistată la mistreți în ”Pădurea Domnească”
Până la ziua de azi, au fost confirmate 1055 de cazuri de infectare în rândul angajaților sistemului de sănătate, printre care: medici - 256, asistenți medicali -381, felceri - 60, paramedici - 1, farmacişti - 17, personal auxiliar - 340 persoane.

Din numărul total de lucrători medicali infectați, 352 s-au tratat, anunță într-un comunicat de presă Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Totodată, a fost înregistrat 1 deces provocat de COVID-19:

Deces 133: Bărbat de 61 ani, din municipiul Chişinău, transferat din IMSP SCM Sfântă Treime la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 25.04.2020, în stare foarte gravă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, insuficiență respiratorie gr. II-III.

Pe parcursul zilei de ieri au fost externate 121 persoane. În total 1544 de persoane au fost tratate şi 133 au decedat din cauza COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0