Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important pentru beneficiarii de pensii: Cum sunt efectuate plățile în această lună

© Sputnik / Miroslav RotariПочта Молдовы
Почта Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a făcut precizări privind modalitatea de plată a pensiilor și alocațiilor sociale în luna mai.

CHIȘINĂU, 4 mai - Sputnik. Viorica Dumbrăveanu a venit cu un îndemn către persoanele din grupul de risc, care nu primesc pensiile și alocațiile pe card, să stea acasă în aceste zile, când plățile sociale sunt efectuate la domiciliu de către angajații întreprinderii ”Poșta Moldovei”.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Societate
Ion Chicu spune în ce condiții nu vor putea fi plătite pensiile și salariile

”Suntem în perioada de plată a pensiilor și alocațiilor pentru persoanelor vârstnice și pentru cele cu dizabilități, care sunt în grupul de risc. Cum a fost planificat și pentru luna aprilie, pentru luna mai este preconizată plata prestațiilor sociale la domiciliu, prin intermediul Poștei Moldovei. De aceea, facem un apel către cei care sunt deserviți prin intermediul Poștei Moldovei, adică nu sunt deținători de carduri bancare, să stea acasă, în scopul asigurării siguranței acestora”, a declarat Viorica Dumbrăveanu. 

În Republica Moldova există în prezent 690.948 de beneficiari de plăți sociale, dintre care 64% sau 443.147 primesc pensiile și alocațiile prin intermediul Poștei Moldovei.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0