Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz horror la Stăuceni: Cadavrul unei femei, găsit într-o fântână de lângă cimitir

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Corpul neînsuflețit al unei femei de 39 de ani a fost găsit într-o fântână din comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Inspectoratul de Politie a sectorului Râșcani a municipiului Chișinău a fost alertat, în seara zilei de 3 mai, că, într-o fântână din comuna Stăuceni, în apropierea cimitirului, a fost depistat cadavrul unei persoane. La fata locului s-a deplasat imediat grupa operativă, angajații IGSU și medical legist, a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Natalia Stati.

Женщина с новорожденным ребенком в защитной маске в отделении неонатологии мексиканской больницы в Сан-Хосе, Коста-Рика - Sputnik Moldova
Din prima zi cu mască: sarcina și nașterea în perioada pandemiei
Oamenii legii au stabilit că în fântână se afla de mai mult timp corpul neînsuflețit al unei femei care era în stare de putrefacție.

La examinarea cadavrului de către medical legist, urme de violență nu au fost depistate. Ulterior cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor în vederea stabilirii cu exactitate a timpului și cauzelor morții.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști a fost stabilită identitate femeii, care s-a dovedit a fi în vârsta de 39 de ani, locuitoare a comunei Stăuceni. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0