Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un copil de doi ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe stradă

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un copilaș de doar doi ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină în orașul Orhei. Copilul a fost lăsat fără supraveghere.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Ofițerul de presă al Inspctoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, a declarat pentru Sputnik Moldova că noaptea trecută, oamenii legii au fost informați despre un accident la ieșirea din oraș.

Accident grav în raionul Briceni - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav în raionul Briceni: Un șofer a ajuns cu mașina într-un copac - Poze
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 59 de ani, care se afla la volanul unui automobil marca Volkswagen, a lovit un copil de doi ani, în timp ce acesta traversa strada neregulamentar.

Micuțul nu era însoțit de părinți. În urma impactului, minorul s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, traumele au fost mult prea grave și copilul nu a mai putut fi salvat.

Conducătorul auto a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul a arătat că bărbatul nu era băut la volan, cocentrația alcoolică fiind de 0.00 mg/l în aerul expirat. În acets caz, a fost deschis un doar penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0