Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Taxatorii revin la muncă, iar călătorii vor fi obligați să-și acopere fața

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
De luni, troleibuzele și autobuzele vor circula în regim normal, iar taxatorii revin la serviciu. Totodată, călătorii vor fi obligați să-și acopere fața, atunci când urcă în transportul public.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Primarul Ion Ceban a anunțat că de luni, taxatorii revin la muncă, iar în transportul public devine obligatorie acoperirea nasului și gurii, fie cu mască din farmacie, fie cu cele improvizate din alte materiale de protecție.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Veste bună: 48 de pacienți au fost externați, după ce s-au tratat de COVID-19
Reprezentanții municipalității anunțau că se accceptă acoperirea feței cu fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare. Măsura are scopul de a reduce riscul de transmitere a infecției de COVID-19. Persoanele care nu vor respecta această prevedere stabilită de Comisia pentru Situații Excepționale riscă să fie sancționate contravențional.

În Republica Moldova sunt înregistrate 4 052 cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 475 cazuri în regiunea transnistreană. Starea de sănătate a persoanelor infectate: 260 - stare gravă, dintre care 27 pacienţi sunt conectaţi la respiraţie asistată, 481 - stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0