Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Stikere care avertizează populația să păstreze distanța socială: Iată unde vor fi plasate

Abonare
Ministerul Sănătății a elaborat câteva tipuri de stikere pentru atenționarea populației privind păstrarea distanței sociale de minimum 1 un metru. Acestea urmează să fie plasate în cadrul unităților comerciale.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Ministerul Sănătății a elaborat trei tipuri de stikere pentru agenții economici care dețin unități comerciale. Abțipildurile sunt de două tipuri: roșii și portocalii. Antreprenorii trebuie să le descarce de pe internet și să le pună în locuri vizibile pentru cetățeni. 

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaMinisterul Sănătății a elaborat stickere de atenționare a populației
Stikere care avertizează populația să păstreze distanța socială: Iată unde vor fi plasate - Sputnik Moldova
Ministerul Sănătății a elaborat stickere de atenționare a populației

Conform dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale, din 27 aprilie magazinele care comercializează materiale de construcții, textile și alte obiecte de uz canic și-au reluat activitatea. Muncitorii sunt însă obligați să respecte regulile de siguranță impuse de autorități.

În Republica Moldova sunt înregistrate 4 052 cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 475 cazuri în regiunea transnistreană. Starea de sănătate a persoanelor infectate: 260 - stare gravă, dintre care 27 pacienţi sunt conectaţi la respiraţie asistată, 481 - stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0