Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferii nu-și învață lecția: Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan

© Pixabay / PexelsȘofer consumând alcool la volan
Șofer consumând alcool la volan - Sputnik Moldova
Abonare
Doi șoferi din Capitală au fost depistați în stare de ebrietate la volan. Ambii conducători auto au rămas fără permis de conducere și urmează să fie documentați conform legislației în vigoare.

CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik. Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP anunță că au identificat doi șoferi în stare de ebrietate la volan. Primul conducător auto a fost depistat pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani. Acesta se deplasa haotic, iar acest lucru le-a trezit suspiciunea oamenilor legii aflați la datorie. Șoferul, în vârstă de 44 de ani, a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul a arătat că avea o concentrație de 1.23 mg/l în aerul expirat.

Un alt șofer băut a fost depistat de către ofițeri pe strada Petricani din sectorul Râșcani. Inspectorii de patrulare au stopat automobilul pentru că se deplasa straniu. La volan se afla un conducător auto în vârstă de 64 de ani. Rezultatul alcoolscopic a arătat că bărbatul avea o concentrație de 0.34 mg/l în aerul expirat. Ambii conducători auto au rămas fără permisul de conducere și urmează să fie amendați conform legislației în vigoare.

În context, Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că, în weekend, a intensificat patrularea şi monitorizarea persoanelor pentru a depista șoferii băuți la volan, dar și pe cei iresponsabili care nu țin cont de recomandările autorităților.

Fluxul de știri
0