Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Proprietarii saloanelor de înfrumusețare sunt nerăbdători să își reia activitatea - Video

Abonare
Proprietarii saloanelor de frumusețe sunt pregătiți să își reia activItatea după o lungă perioadă în care totul a stat pe loc din cauza epidemiei de COVID-19.

Antreprenorii din țara noastră sunt nerăbdători să își reia activitatea după o perioadă în care totul a stat în loc din cauza epidemiei de COVID-19.

Pe rafturile magazinelor sunt deja cartofi noi - Sputnik Moldova
Societate
Au apărut în vânzare cartofii noi: Iată cât costă kilogramul și de unde sunt aduși
Aceștia spun că au avut suficient timp să analizeze diferite strategii de dezvoltare a propriilor afaceri și sunt pregătiți să revină în forță.

Chiar dacă autoritățile deocamdată nu au permis saloanelor de înfrumusețare și celor care prestează servicii de cosmetologie să activeze, proprietarii acestora s-au pregătit ca la carte pentru a primi din nou clienți în saloane atunci când vor avea voie. Aceștia vor pune la dispoziția clienților mănuși, măști și soluție pentru dezinfectare ca aceștia să se simtă în siguranță. Reguli stricte de igienă vor trebui să respecte și angajații.

”Saloanele de frumusețe au avut foarte mult de suferit în această perioadă pentru că nu activăm și ministerul nu a oferit un răspuns clar de când avem voie să începem activitatea. Doar secția de vânzări produse poate să activeze. Noi am făcut un training pentru toată echipa să fim pregătiți în momentul în care o să reîncepem activitatea. Am structurat niște pași foarte importanți: aerisirea încăperii de trei ori pe parcursul zilei, curățarea umedă a tot ce înseamnă suprafețe mari, la fel, de trei o ori pe zi. Numărul de clienți va scădea brusc. Vor fi deserviți câte 2, 3 clienți pe zi”, a precizat proprietara unui salon de înfrumusețare, Iuliana Sandu.

Antreprenoarea Anastasia Dolinschi spune că va gândi mai multe promoții pentru clienții săi.

”Perioada de carantină a fost una deloc ușoară, dar cu siguranță vom trece și peste aceasta. Odată ce voi reveni la serviciu, în calitate de antreprenor, mă gândesc la clienții mei și, în primul rând, strategiile pe care le voi pune în aplicare vor fi anumite promoții pentru ca clienții să poată reveni la serviciile prestate de mine”, a precizat pentru Sputnik Moldova Anastasia Dolinschi.

Amintim că din data de 27 aprilie au fost permise mai multe activități în țara noastră, după mai multe săptămâni de măsuri stricte. Oamenii au voie să iasă în parc, magazinele care comercializează mărfuri cu amănuntul sunt deschise, la fel și librăriile și saloanele auto. În plus, sunt disponibile serviciile de reparație și curățenie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0