Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat din Capitală riscă până la 7 ani de pușcărie: Iată ce faptă a comis - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore pentru că ar fi comis un jaf în plină stradă. Potrivit poliției, individul ar fi furat telefonul mobil al unui locuitor din sectorul Botanica, după care s-a făcut nevăzut.

CHIȘINĂU, 30 apr. – Sputnik. Polițiștii au reținut, recent, un bărbat de 30 de ani din Chișinău, care acum o săptămână ar fi comis un jaf. Oamenii legii au fost alertați în data de 21 aprilie de către un locuitor al Capitalei în vârstă de 35 de ani, care s-a plâns că, în timp ce se afla în curtea blocului de pe strada Nicolae Zelinski, a fost jefuit. Bărbatul a povestit că de el s-a apropiat un individ care l-a lovit de mai multe ori, iar după ce i-a luat telefonul, s-a făcut nevăzut. 

Prejudiciul cauzat victimei constituie 4 000 lei. În urma măsurilor speciale de investigație, făptașul a fost escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri. În cadrul discuțiilor, acesta și-a recunoscut vinovăția. El a fost reținut pentru 72 de ore în izolator.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal pentru jaf, acțiune care se pedepsește cu închisoare de până la 7 ani. De menționat că individul nu este la prima abatere. Anterior, el a fost judecat pentru atac tâlhăresc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0