Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Un proiect unic la Chișinău: „Troleibuzul Victoriei” a ieșit pe linie

Abonare
Nici coronavirusul nu l-a putut opri: Un troleibuz mai puțin obișnuit, decorat în stil de sărbătoare, va circula timp de câteva luni pe străzile Capitalei.

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova și Comitetul Coordonator Național „Victoria”, cu concursul Primăriei Chișinău, a lansat campania comună ”Troleibuzul Victoriei”.

”Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova își prezintă primul proiect offline - ”Troleibuzul Victoriei”. Este sărbătoarea pe care am așteptat-o, pentru care ne-am pregătit și pentru care suntem gata deja”, a declarat conducătorul Agenției, Marina Perekrestova.

La amenajarea mijlocului de transport au fost utilizate imagini foto din anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În troleibuz va fi demonstrat un spot video despre eliberarea țării, care va include de asemenea fotografii și filmări de arhivă.

”Acest troleibuz aniversar le va aminti locuitorilor Capitalei despre sărbătoarea luminoasă Ziua Biruinței. Este omagiul nostru adus eroilor acelui război”, a declarat Alexei Petrovici, președintele Comitetul Coordonator Național „Victoria”.

Miercuri, troleibuzul de sărbătoare circulă în regim de testare, însă deja de joi acesta va ieși pe linia 22. Mijlocul de transport va circula pe străzile Capitalei până în luna august.

Proiectul este realizat în cadrul programului prilejuit de aniversarea a 75-a a Victoriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0