Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

”Troleibuzul Victoriei”: Un proiect unic inițiat de Sputnik la Chișinău

© Sputnik / Anatolii KiriakТроллейбус Победы
Троллейбус Победы - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un mijloc de transport mai puțin obișnuit, decorat în stil de sărbătoare, va circula timp de câteva luni pe străzile Capitalei. Ieșirea troleibuzului pe linie nu a putut fi împiedicată nici măcar de coronavirus.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova și Comitetul Coordonator Național „Victoria”, cu concursul Primăriei Chișinău, a lansat campania comună ”Troleibuzul Victoriei”.

”Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova își prezintă primul proiect offline - ”Troleibuzul Victoriei”. Este sărbătoarea pe care am așteptat-o, pentru care ne-am pregătit și pentru care suntem gata deja”, a declarat conducătorul Agenției, Marina Perekrestova.

La amenajarea mijlocului de transport au fost utilizate imagini fotografice cu Moldova din anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În troleibuz va fi demonstrat un spot video despre eliberarea țării, care va include de asemenea fotografii și filmări de arhivă.

© Sputnik / Anatolii Kiriak”Troleibuzul Victoriei”
”Troleibuzul Victoriei”: Un proiect unic inițiat de Sputnik la Chișinău - Sputnik Moldova
”Troleibuzul Victoriei”

Realizarea proiectului nu a fost împiedicată nici de pandemie. În condițiile în care majoritatea solemnităților dedicate zilei de 9 mai au fost amânate pentru luna august, Sputnik Moldova și partenerii vor să confirme prin acest gest că putem găsi întotdeauna modalități pentru a sărbători această zi măreață.

”Acest troleibuz aniversar le va aminti locuitorilor Capitalei despre sărbătoarea luminoasă Ziua Biruinței. Suntem siguri că atunci când îl vor vedea pe străzile orașului, își vor aminti de rudele și apropiații care au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei, de evenimentele din acei ani. Este omagiul nostru adus eroilor acelui război”, a declarat Alexei Petrovici, președintele Comitetul Coordonator Național „Victoria”.

© Sputnik / Anatolii Kiriak”Troleibuzul Victoriei”
”Troleibuzul Victoriei”: Un proiect unic inițiat de Sputnik la Chișinău - Sputnik Moldova
”Troleibuzul Victoriei”

Miercuri, troleibuzul de sărbătoare circulă în regim de testare, însă deja de joi acesta va ieși pe linia 22. Mijlocul de transport va circula pe străzile Capitalei până în luna august.

Proiectul este realizat în cadrul programului prilejuit de aniversarea a 75-a a Victoriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0