Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima Oră: Percheziții la Banca Națională - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariНациональный банк Молдовы
Национальный банк Молдовы  - Sputnik Moldova
Abonare
La sediul Băncii Naționale ale Moldovei au loc percheziții în contextul investigării dosarului privind furtul miliardului.

CHIȘINĂU, 29 apr - Sputnik. Procuratura Anticorupție efectuează percheziții la sediul Băncii Naționale a Moldovei. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

„Procuratura Anticorupție efectuează percheziții la sediul BNM. Acțiunile pocesual-penale au loc în contextul investigării dosarului privind frauda bancară”, a precizat Maria Vieru. 

Amintim că la și la începututl lunii martie au mai avut loc precheziții la BNM, tot în dosarul fraudei bancare. Fostul șef al BNM, Dorin Drăgutan, a fost acuzat de participare la escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Atunci au fost reținute mai multe persoane, printre care viceguvernatorul Aureliu Cincilei, ex-viceguvernatorul Emma Tăbârță, precum și șeful de direcție de la Băncii Naționale Ion Ropot. Fostul șef al BNM, Dorin Drăgutan, a fost acuzat de fraudă și spălare de bani în proporții deosebit de mari. 

Cu detalii revenim...

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0