Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Discuție telefonică purtată de ambasadorul moldovean la Moscova – Detalii

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaMoscova
Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
Ieri, 29 aprilie, a avut loc o discuție telefonică între adjunctul ministrului Afacerilor Externe a Federației Ruse, Andrei Rudenko, și ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguța.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. Ministerul de Externe de la Moscova a informat pe pagina sa de Facebook că cei doi au discutat despre chestiuni ce vizează cooperarea dintre Rusia și Moldova în lupta cu pandemie de coronavirus.

În finalul discuției, Andrei Rudenko și Andrei Neguța au semnat de la distanță planul consultațiilor între Ministerul Afacerilor Externe al Federației ruse și Ministerul de Externe și Integrării Europene al Republici Moldova pentru anii 2020-2021, care a fost convenit anterior pe căi diplomatice.  

Documentul prevede desfășurarea consultărilor în chestiuni ce țin de relațiile moldo-ruse, a celor diplomatice, inventarierea acordurilor bilaterale, asigurarea informațională a activității politice externe, coordonarea acțiunilor în cadrul CSI și în problemele consulare.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0