Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai este posibilă renegocierea Acordului de împrumut cu Rusia - Ce spune opoziția

© Sputnik / Miroslav RotariAlexandru Slusari
Alexandru Slusari - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari spune că fracțiunea PPDA solicită renegocierea Acordului de împrumut cu Federația Rusă, pentru ca toate aspectele discutabile din acest document să fie eliminate.
Mai este posibil renegocierea Acordului de împrumut cu Rusia -Ce spune opoziția

Alexandru Slusari declară că Platforma DA nu pune problema anulării acordului de împrumut cu Federația Rusă, ci doar renegocierea lui într-un termen cât mai restrâns.

„Nu vedem nici o problemă ca toate aceste puncte discutabile din documentul respectiv să fie renegociate sau să apară un alt protocol adițional în care să fie vărsată lumină la toate aceste probleme. Dacă el va fi renegociat, care este atunci problema să nu ajungă banii în Moldova? Noi nu suntem împotrivă. Să vină acest credit, dar este necesar să înțelegem care sunt condițiile și de ce sunt atâtea lacune în acest acord. Noi nu am cerut anularea acordului de dragul anulării. Am cerut renegocierea lui într-un termen cât mai restrâns”, a precizat Alexandru Slusari.

Fluxul de știri
0