Cât costă euro și dolarul la casele de schimb valutar și cursul BNM pentru astăzi  

© Sputnik / Miroslav RotariКурс валют
Курс валют - Sputnik Moldova
Abonare
După ce săptămâna trecută leul moldovenesc s-a apreciat zi de zi în raport cu principalele valute de referință, săptămâna aceasta a avut un trend descendent.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Casele de schimb ale celor mai importante bănci din Chișinău cumpără astăzi dolarul cu 18,10 -18,20 lei și îl vând cu 18,55 - 18,60 lei. Pentru euro, aceleași unități de schimb valutar au afișat un preț de cumpărare de 19,50 lei și un preț de vânzare de 20 – 20,03 lei.    

Sâmbătă și duminică, 25 și 26 aprilie, este valabil cursul valutar anunțat de Banca Națională a Moldovei (BNM) pentru vineri, ultima zi lucrătoare a săptămânii. Un dolar american este cotat astăzi cu 18,28 lei, un euro – cu 19,69 lei, o hrivnă ucraineană – cu 67 de bani, un leu românesc – cu 4,07 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 23 de bani.

© Photo : Banca Națională a MoldoveiRatele de schimb (curs valutar) ale BNM pentru 24 aprilie
Cât costă euro și dolarul la casele de schimb valutar și cursul BNM pentru astăzi   - Sputnik Moldova
Ratele de schimb (curs valutar) ale BNM pentru 24 aprilie

Comparativ cu cotațiile BNM valabile luni, 20 aprilie, prețul de astăzi al dolarului este mai mare cu tocmai 56 de bani, iar euro este mai scump cu 39 de bani.

Comparativ cu ziua de joi, cotația oficială a dolarului pentru vineri a urcat cu 14 bani, în timp ce euro a coborât cu 3 bani. Hrivna ucraineană șu rubla rusească au rămas pe pozițiile anterioare, iar leul românesc a pierdut un ban moldovenesc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0