Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pandemia COVID-19 determină companiile din Moldova să fie mai solidare - Detalii

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Pandemia COVID-19 a determinat mai multe companii din Moldova să se solidarizeze și să facă donații pentru spitalele din țară, dar și alte instituții care duc lipsă de măști și dezinfectant.

CHIȘINĂU, 24 apr. – Sputnik. Primarul Ion Ceban a anunțat că Primăria Capitalei a oferit 1500 de măși de protecție angajaților Regiei Transport Electric Chișinău, iar alte 1000 de măști le-au fost donate de către o organizația de creditare nebancară din Republica Moldova.

© Photo : Facebook / Iv CebanMăști de protecție donate pentru angajații Regiei Transport Electric Chișinău
Pandemia COVID-19 determină companiile din Moldova să fie mai solidare  - Detalii - Sputnik Moldova
Măști de protecție donate pentru angajații Regiei Transport Electric Chișinău

Totodată, Ion Ceban a anunțat că o rețea de supermarketuri din Capitală a donat un lot de echipamente individuale de protecție, în valoare de peste 860 de mii de lei, alăturându-se eforturilor depuse de autorități în lupta împotriva COVID-19.

© Photo : Facebook / Iv CebanO companie a donat un lot de echipamente individuale de protecție pentru spitalele din Chișinău
Pandemia COVID-19 determină companiile din Moldova să fie mai solidare  - Detalii - Sputnik Moldova
O companie a donat un lot de echipamente individuale de protecție pentru spitalele din Chișinău
"În sănătate trebuie de investit nu doar pe perioada pandemiei, dar și pe viitor, ceea ce ne propunem să facem", a menționat primarul Ion Ceban.

Lotul conține 1 350 de echipamente medicale de protecție, 1 900 de măști, 1 350 de ochelari de protecție și 600 de teste.

Această donație urmează să ajungă în institutțiile medicale care se află în prima linie de luptă cu COVID-19: Spitalul Clinic Municipal pentru copii “V. Ignatenco”, Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase Copii, Maternitatea Municipală nr.2, Spitalul Clinic Municipal nr.1 și Spitalul Clinic Municipal “Sfântul Arhanghel Mihail”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0