Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă 94 de pacienți cu COVID-19 au fost externați: Câți s-au vindecat în total

© Photo : Пресс-служба мэра и правительства Москвы / Accesați arhiva multimediaМедицинский работник маске настраивает оборудование
Медицинский работник маске настраивает оборудование - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a vorbit în cadrul briefingului din această dimineață despre situația epidemiologică din țară.

CHIȘINĂU, 24 apr - Sputnik. În decursul zilei de ieri, 23 aprilie, 94 de persoane care au fost anterior diagnosticate cu COVID-19 au fost externate. În total, în Republica Moldova s-au tratat 755 de persoane cu coronavirus. 

Инвалидная коляска - Sputnik Moldova
Societate
Focar de coronavirus la Centrul de plasament pentru persoane cu dizabilități din Cocieri

Până în prezent au fost prelevate 13.691 de probe. Numărul persoanelor contaminate rămâne deocamdată 2.926. S-au înregistrat până acum 139 de cazuri de import, iar celelalte 2787 de cazuri sunt cu transmitere locală. Din numărul total de persoane contaminate 338 sunt din stânga Nistrului. 

În prezent, 214 pacienți sunt în stare gravă, iar 17 sunt la respirație asistată - zece sunt internați la Institutul de Medicină Urgentă, iar 7 - la Spitalul Clinic Republican. 547 de persoane au o stare de gravitate medie, iar restul sunt în stare satisfăcătoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0