Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Date de la Poliția de Frontieră: Câți moldoveni au intrat în țară timp de 24 de ore

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Punctul comun de trecere a frontierei de stat Palanca
Punctul comun de trecere a frontierei de stat Palanca - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii moldoveni aflați peste hotare continuă să revină acasă. Iată câți oameni au intrat în Republica Moldova timp de 24 de ore.

CHIȘINĂU, 24 apr - Sputnik. Timp de 24 de ore, în Republica Moldova au intrat 1536 de cetățeni și au ieșit în același interval de timp 1096 de persoane.

571 de oameni au venit în țară prin punctele de trecere a frontierei moldo-române, iar 568 au traversat hotarul cu Ucraina.

Самолет - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii din diaspora continuă să fie repatriați: Orarul exact al noilor curse charter

Alți 424 de cetățeni au ajuns în Republica Moldova cu ajutorul curselor avia charter. Nicio persoană nu a prezentat simptomele COVID-19 în timpul controlului.

Potrivit Poliției de Frontieră, un moldovean a ignorat măsurile de profilaxie și prevenire a bolilor epidemice.

Toate cele peste 2600 de persoane care au traversat hotarul țării noastre au fost supuse screeningului, iar cei care au intrat în Republica Moldova au completat fișe epidemiologice.

În plus, au fost completate și semnate 1299 de declarații pe propria răspundere prin care oamenii s-au obligat să procure polița de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent. 

Ieri au fost repatriați 424 de cetățeni cu ajutorul curselor avia charter Milano-Chișinău și Moscova-Chișinău, iar prin culoarul de tranzit de pe teritoriul Ucrainei au fost repatriați pe cale terestră 123 de cetățeni moldoveni din Federația Rusă. Eu au venit acasă prin punctul de trecere a frontierei Otaci. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0