Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reținut în flagrant: Iată ce a făcut un bărbat din Cahul - Video

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 49 de ani din raionul Cahul a fost reținut în flagrant delict în timp ce intenționa să comercializeze o cantitate impunătoare de droguri. Acesta riscă acum pușcărie.

CHIȘINĂU, 23 apr. – Sputnik. Ofițerii de investigație în comun cu procurorii din Capitală au intrat în posesia unei informații operative cu privire la punerea în circulație a drogurilor, în cantități foarte mari. Oamenii legii au reușit să rețină suspectul în flagrant delict în timp ce acesta intenționa să vândă drogurile unui agent de poliție sub acoperire. Reținerea a avut loc în raionul Cahul.

În urma percheziției corporale, forțele de ordine au găsit la suspect un pachet de polietilenă cu 1 kilogram de masă vegetală verde uscată asemănătoare cu marijuana. Dacă bănuitul ar fi vândut drogurile, el ar fi obținut un profit de 100 000 lei. Substanțele narcotice au fost ridicate, sigilate și îndreptate la centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării. 

În cest caz a fost intentat un dosar penal, iar pentru acțiunile ilegale, bărbatul riscă până la 15 ani de pușcărie. Individul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, el a fost judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Fluxul de știri
0