Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a lansat un nou spot video: Stați acasă!

© Sputnik / Anatolii KiriakСотрудники полиции в маске с обращением к гражданам "Noi muncim, voi stați acasă!"
Сотрудники полиции в маске с обращением к гражданам Noi muncim, voi stați acasă! - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a lansat un nou spot video pentru a-i îndemna pe oameni să rămână în case.

CHIȘINĂU, 23 apr - Sputnik. Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a lansat un nou spot video cu îndemnul: Stați acasă. În filmuleț, oameni sunt îndemnați să ajute medicii, polițiștii și soldații prin a rămâne acasă. 

”Pe timp de pace, cursul vieții ne este clar și previzibil. Pe timp de pace vedem rar medicii, polițiștii și soldații. E corect așa. Astăzi, epidemia a schimbat totul, cât ei sunt pe câmpul de luptă cu pandemia, vă roagă să fiți suportul de care au mare nevoie. Mulțumim că stai acasă! Mulțumim că ești sănătos”, este mesajul transmis în spotul video. 

Materialul video a fost elaborat în cadrul Campaniei naționale de informare privind măsurile de prevenire și control, în vederea protejării personale și limitării răspândirii infecției cu coronavirusul de tip nou COVID19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0