Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi polițiști au fost reținuți de CNA - Iată ce infracțiune ar fi comis

© Sputnik / Rodion ProcaСпецназ
Спецназ - Sputnik Moldova
Abonare
Doi polițiști au fost reținuți de ofițerii Centrului Național Anticorupție. Aceștia sunt bănuiți de trafic de influență.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. Rețineri cu mascați în Capitală. Purtătorul de cuvânt al Centrul Național Anticorupție, Angela Starinschi, a precizat că este vorba de doi polițiști din Chișinău care au fost reținuți în flagrant pentru trafic de influență. 

Percheziții la administrația de stat a drumurilor   - Sputnik Moldova
Societate
Percheziții și rețineri la Ştefan Vodă, Căuşeni şi Anenii Noi – Pe cine a pus ochiul CNA

”Aceștia sunt bănuiți că ar fi pretins 3000 de euro de la niște persoane care figurau într-un dosar penal privind circulația ilegală a drogurilor. Pentru a nu-i trage la răspundere, polițiștii ar fi extorcat inițial 3000 de euro, iar ulterior au convenit asupra sumei de 1500 de euro", a scris Angela Starinschi pe Facebook. 

Reținerea a avut loc astăzi în momentul transmiterii banilor. Ambii polițiști au fost reținuți pentru 72 de ore. În aceste momente au loc acțiuni de urmărire penală la fața locului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0