Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O femeie în vârstă de 72 de ani a căzut într-o fântână la Cahul

Abonare
Un incident grav, care putea lesne să se transforme într-o tragedi, s-a produs în localitatea Colibași din raionul Cahul.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. O femeie în vârstă de 72 de ani din satul Colibași, raionul Cahul, a căzut într-o fântână publică din localitate. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situții de Urgență, incidentul s-a produs noaptea trecută, iar apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:25.

Femeie - Fântână - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: O tânără dată dispărută a fost găsită moartă într-o fântână

Un echipaj al IGSU s-a deplasat la fața locului pentru a salva femeia care se afla în primejdie. Operațiunea a durat 15 minute - timp în care bătrâna a fost scoasă din fântâna cu o adâncime de 5 metri. 

Când au scos-o la suprafață, femeia era conștientă. Ea a primit îngrijiri medicale, iar acum viața ei este acum în afara oricărui pericol. 

Deocamdată nu se cunoaște în ce condiții s-a produs incidentul. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de oamenii legii. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situții de Urgență, timp de 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 63 de situații de risc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0