Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Curs valutar BNM: Ce se întâmplă cu euro și dolarul în a treia zi de Paște

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавские леи
Молдавские леи - Sputnik Moldova
Abonare
Cotația dolarului pentru marți, a treia zi de Paște și prima lucrătoare din Săptămâna Luminată, crește cu 6 bani față de sfârșitul săptămânii trecute, iar prețul euro scade cu un ban.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. La cursul valutar anunțat de BNM pentru marți, 21 aprilie, un dolar american este cotat cu 17,78 lei, un euro – cu 19,26 lei, o hrivnă ucraineană – cu 66 de bani, un leu românesc – cu 3,98 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 24 de bani.

© Photo : Banca Națională a MoldoveiRatele oficiale de schimb pentru 21 aprilie 2020
Curs valutar BNM: Ce se întâmplă cu euro și dolarul în a treia zi de Paște - Sputnik Moldova
Ratele oficiale de schimb pentru 21 aprilie 2020

Dolarul este mai scum astăzi cu 6 bani față de sfârșitul săptămânii trecute. Prețul euro a scăzut cu un ban, iar prețul hrivnei ucrainene s-a majorat cu un ban. Leul românesc și rubla rusească și-au păstrat pozițiile anterioare.

Săptămâna trecută, la cursul oficial al BNM, în intervalul 13-17 aprilie, moneda europeană s-a ieftinit cu exact 50 de bani. Într-o singură zi, de joi până vineri, prețul euro a scăzut cu 27 de bani. Prețul dolarului s-a redus cu 37 de bani pe parcursul săptămânii trecute.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0