Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteorologilor: Iată cum va fi vremea astăzi și în următoarele zile

© SputnikPrimăvară
Primăvară - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru astăzi meteorologii prognozează cer variabil, fără precipitații. Maximele termice ale zilei vor fi cuprinse între 12 și 17 grade Celsius.

CHIȘINĂU, 21 apr – Sputnik. Meteorologii anunță pentru astăzi, 21 aprilie, temperaturi care vor varia între 12 și 15 grade Celsius în nordul țării, între 13 și 16 grade în centrul republicii și între 14 și 17 grade în raioanele din sud.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Prognoza meteorologilor: Iată cum va fi vremea astăzi și în următoarele zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Cerul va fi variabil, ploi nu sunt prognozate. Vântul va sufla cu o viteză de 2-7 metri pe secundă din direcția nord-est. Noaptea trecută a intrat în vigoare codul galben de înghețuri emis ieri de meteorologi. 

© Photo : SHSCod galben de înghețuri
Prognoza meteorologilor: Iată cum va fi vremea astăzi și în următoarele zile - Sputnik Moldova
Cod galben de înghețuri

Codul galben de înghețuri, emis de meteorologi, va fi valabil în perioada 21-23 aprilie. În aceste zile, noaptea și dimineața se așteaptă înghețuri.

Temperaturile vor coborî până la minu 4 grade Celsius la suprafața solului, iar izolat în aer se așteaptă între -1..-2°Сelsius. În următoarele zile, maximele vor varia între +13...+19 de grade. Spre sfârșitul săptămânii, vremea se va încălzi treptat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0