Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coronavirus în Moldova: Informațiile dimineții

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaЛаборатория "Инвитро" начала тестирование на коронавирусную инфекцию
Лаборатория Инвитро начала тестирование на коронавирусную инфекцию  - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 și care au fost complet vindecate este în creștere. Totodată, numărul bolnavilor în stare gravă se menține mare.

CHIȘINĂU, 21 apr - Soutnik. Aproape 200 de persoane din cele infectate cu noul coronavirus rămân în stare gravă.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Societate
Ion Chicu anunță cât va mai dura regimul stării de urgență

Informația a fost prezentată de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința din această dimineață a Punctului Național Focal.

Mai mult, Viorica Dumbrăveanu informează că 10 persoane sunt conectate la aparate pentru respirație dirijată. Cinci sunt la Spitalul Clinic Republican și alți cinci pacienți la Institutul de Medicină Urgentă. Starea altor 504 de pacienți care suferă de COVID-19 este de gravitate medie. Totodată, numărul persoanelor vindecate este de 505, asta după ce doar ieri 27 au fost externate după recuperarea completă, iar astăzi vor mai fi și alții externați. 

De precizat, numărul deceselor provocate de noul tip de coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 70. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0