Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cinci oameni ai străzii au fost confirmați pozitiv cu COVID-19

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cinci oameni de la Centrul de triere a persoanelor fără adăpost din Capitală au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău.

CHIȘINĂU, 21 apr. – Sputnik. Reprezentanții Primăriei Chișinău anunță că cinci oameni ai străzii care se aflau la Centrul de triere a persoanelor fără adăpost din Capitală au fost testați pozitiv cu COVID-19. Toți au fost spitalizați și urmează tratament. 

Coronavirus - Sputnik Moldova
Societate
62 de oameni de la Centrul persoanelor fără adăpost, testați la COVID-19
Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost din Capitală a intrat în carantină săptămâna trecută, după ce o femeie care se afla acolo în izolare s-a simțit rău, iar rezultatele analizelor de laborator au confirmat prezența coronavirusului în organism. 

Șefa Direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău, Tatiana Bucearschi, a anunțat că femeia infectată cu COVID-19 nu a intrat în contact cu alte persoane, dar totuși au mai fost afectați alți cinci oameni. Instituția a fost dezinfectată, iar 62 de persoane care se aflau la centrul respectiv au fost testate pentru a stabili dacă sunt sau nu bolnave de COVID-19.

Acum, în cadrul instituției sunt plasate 46 de persoane fără domiciliu, dintre care 14 au peste 63 de ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0