Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin și Erdogan au discutat despre situația din Siria

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan au discutat astăzi despre situația din Siria, în special despre realizarea înțelegerilor încheiate la Soci și Moscova.

News conference with Russia's Foreign Minister Sergei Lavrov - Sputnik Moldova
Rusia
Lavrov: Nu trebuie admisă politizarea pandemiei
BUCUREȘTI, 21 apr – Sputnik. Președinții Rusiei și Turciei, Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan, au făcut un schimb de opinii privind situația din Siria, inclusiv despre realizarea înțelegerilor încheiate între Moscova și Ankara cu privire la gestionarea situației din provincia Idlib, informează serviciul de presă al Kremlinului.

“Președinții Rusiei și Turciei au făcut un schimb detaliat de opinii în legătură cu situația din Siria, inclusiv în privința realizării înțelegerilor legate de zona de deescaladare din Idlib, în primul rând, a protocolului semnat la Moscova pe 5 martie, adițional la memorandumul de la Soci din 17 septembrie 2018”, se menționează în comunicatul administrației prezidențiale ruse.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0