Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cursul valutar BNM pentru 20 și 21 aprilie: Cum se modifică prețul euro și dolarului

© Sputnik / Miroslav RotariКурс валют
Курс валют - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cotația dolarului pentru ziua de marți, prima zi lucrătoare din Săptămâna Luminată, crește cu 6 bani față de sfârșitul săptămânii trecute. Prețul euro scade cu un ban.

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Pentru luni, 20 aprilie, mai este valabil cursul valutar anunțat de Banca Națională a Moldovei pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute – vineri, 17 aprilie. Astfel, un dolar american echivalează cu 17,72 lei, un euro – cu 19,27 lei, o hrivnă ucraineană – cu 65 de bani, un leu românesc – cu 3,98 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 24 de bani.

© Photo : Banca Națională a MoldoveiRatele oficiale de schimb pentru 20 aprilie 2020
Cursul valutar BNM pentru 20 și 21 aprilie: Cum se modifică prețul euro și dolarului - Sputnik Moldova
Ratele oficiale de schimb pentru 20 aprilie 2020

La cursul valutar anunțat de BNM pentru marți, 21 aprilie, un dolar american este cotat cu 17,78 lei, un euro – cu 19,26 lei, o hrivnă ucraineană – cu 66 de bani, un leu românesc – cu 3,98 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 24 de bani.

© Photo : Banca Națională a MoldoveiRatele oficiale de schimb pentru 21 aprilie 2020
Cursul valutar BNM pentru 20 și 21 aprilie: Cum se modifică prețul euro și dolarului - Sputnik Moldova
Ratele oficiale de schimb pentru 21 aprilie 2020

Dolarul se scumpește marți cu 6 bani față de sfârșitul săptămânii trecute. Prețul euro scade cu un ban, iar prețul hrivnei ucrainene se majorează cu un ban. Leul românesc și rubla rusească și-au păstrat pozițiile anterioare.

Săptămâna trecută, la cursul oficial al BNM, în intervalul 13-17 aprilie, moneda europeană s-a ieftinit cu exact 50 de bani. Într-o singură zi, de joi până vineri, prețul euro a scăzut cu 27 de bani. Prețul dolarului s-a redus cu 37 de bani pe parcursul săptămânii trecute.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0