Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au fost confirmate 76 de cazuri noi de infectare cu COVID-19

Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat noi informații despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Viorica Dumbrăveanu a prezentat informații actualizate despre situația epidemiologică din țară după ședința de astăzi a Centrului Unic de Comandă privind gestionarea crizei COVID-19. 

Встреча спецборта с масками и медицинским оборудованием из Хайнаня  - Sputnik Moldova
Ajutoarele umanitare distrug ordinea politică mondială

Astăzi au fost procesate în laboratorul ANSP 199 de probe și au fost confirmate 76 de cazuri noi de contaminare cu noul coronavirus. 

Cale mai multe cazuri au fost înregistrate în raionul Glodeni - 28. În municipiul Chișinău au fost confirmate 14 cazuri noi, în Cahul - 6, Fălești- 5, în raioanele Dubăsari și Ștefan Vodă - câte 3 cazuri. În Căușeni, Criuleni, Orhei, Rezina - câte 2 cazuri, iar în raioanele Basarabeasca, Cantemir, Comrat, Florești, Hâncești, Ialoveni, Soroca, Strășeni și Telenești - câte un caz. Astfel, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns în Moldova la 2548.

Astăzi a fost înregistrat și un deces cauzat de virus. A decedat un bărbat în vârstă de 47 de ani din Ceadîr-Lunga, care a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă în data de 14 aprilie în stare extrem de gravă. Ministerul Sănătății precizează că victima avea pneumonie interstițială bilaterală, cu o evoluție gravă și suferea de o boală renală cronică.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0