Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un pacient cu COVID-19 a fugit din spital

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat de 56 de ani infectat cu COVID-19 și care era internat la Spitalul Nr.1 din Capitală, a fugit de acolo. În prezent, el este căutat de poliție.

CHIȘINĂU, 18 apr. – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a confirmat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii sunt pe urmele unui bărbat de 56 de ani care a fugit de la Spitalul Nr.1 din Capitală. Acesta avea o formă ușoară de coronavirus și a fost internat în data de 9 aprilie. Vineri, un alt tânăr de 27 de ani din raionul Ialoveni, suspect de infectare cu COVID-19 și care se afla la Centrul de triere din Chișinău, la fel, a fugit. Deocamdată, polițiștii nu l-au găsit. 

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Un tânăr suspect de COVID-19 a fugit de la Centrul de triere "Moldexpo"

Săptămâna trecută, o femeie de 39 de ani din Ceadîr-Lunga a fugit de la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail” din Capitală în care era internată. Pacienta a părăsit instituția medicală, argumentând că nu-i plăceau condițiile de acolo, iar ulterior s-a întors singură și de bună voie.

Totodată, la sfârșitul lunii martie, un bărbat a fugit de la Spitalul Clinic Republican. 

Pacienții cu COVI-19 care părăsesc instituțiile medicale riscă să fie sancționați cu o amendă de până la 25 000 de lei. În prezent, în țară sunt 2 264 de persoane infectate cu COVID-19. Până acum, 391 de oameni s-au vindecat, iar 56 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0