Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Încă 110 persoane infectate cu COVID-19

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății a prezentat date actualizate privind răspândirea coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 17 apr - Sputnik. Ministrul Sănătății a prezentat date actualizate privind răspâdirea COVID-19 în Republica Moldova. Alte 110 persoane au fost testate cu coronavirus.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Societate
Cât de real este scenariul ”30 de mii de infectați cu COVID-19 până la sfârșitul lui mai”

Trei cazuri sunt de import. Persoanele au revenit din Federația Rusă. Iar alte 107 cazuri sunt cu transmitere locală. În ultimele 24 de ore au fost testate în condiții de laborator 549 de persoane. 

”Chișinău - 24 de cazuri; Căușeni, Edineț  - a cate 14 cazuri; Glodeni - 7 cazuri; Transnistria - 8 cazuri; Sângerei - 5 cazuri; Cahul - 4 cazuri; Fălești, Strășeni - 3 cazuri; Bălți, Dubăsari, Soroca - a câte 2 cazuri; Anenii Noi, Cantemir, Orhei, Rezina, Ștefan Vodă, Ungheni - a câte un caz”, a precizat Viorica Dumbrăveanu.  

În țara noastră este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. A fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0