Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon anunță când revin bugetarii la muncă

© Sputnik / Мирослав РотарьЛюди
Люди  - Sputnik Moldova
Abonare
Bugetarii vor reveni la serviciu din data de 27 aprilie. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon. Tot din 27 aprilie vor fi ridicate restricțiile impuse pentru unele domenii de activitate cum ar fi piețe, restaurante sau hoteluri.

CHIȘINĂU, 17 apr. – Sputnik. Președintele Igor Dodon a declarat astăzi că bugetarii ar putea să revină la muncă din data de 27 aprilie și tot de atunci hotelurile, restaurantele și piețele ar putea să-și reia activitate. 

"Planificăm treptat să reluăm activitățile, în funcție de evoluția răspândirii coronavirusului în Moldova. Cel mai probabil, începând cu 27 aprilie, marea majoritate a cetățenilor vor ieși la lucru", a menționat președintele Igor Dodon.

În țara noastră este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. Parlamentul a instituit stare de urgență până în data de 15 mai. În Moldova a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar alimentarele, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0