Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Peste 200 de cetățeni moldoveni au fost repatriați din Republica Cehă

© SputnikUn autocar cu moldoveni care se intorc din Polonia în Moldova
Un autocar cu moldoveni care se intorc din Polonia în Moldova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă și Sfântul Scaun anunță despre organizarea unor curse pentru repatrierea cetățenilor moldoveni.

CHIȘINĂU, 17 apr - Sputnik. Mai multe autocare au preluat 216 cetățeni moldoveni din orașele cehe Praga și Brno pentru a fi repatriați. 

În imagini se vede că oamenii au purtat măști de protecție în timpul călătoriei spre Republica Moldova.

”Acțiunea organizată întru facilitarea revenirii în patrie a conaționalilor noștri a fost posibilă cu suportul nemijlocit al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Cehă și cu implicarea misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova din Austria, Ungaria și România”, se menționează pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

Ambasada menționează că va întreprinde în continuare acțiuni pentru identificarea posibilităților de repatriere a tuturor celor care solicită asistență. Cetățenii moldoveni sunt îndemnați să se înregistreze pentru a fi aduși acasă, completând un formular electronic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0