Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Sănătății: Încă o persoană răpusă de COVID-19

Abonare
COVID-19 a mai făcut o victimă. Este vorba despre un bărbat de 73 de ani din Chișinău. Ministerul Sănătății anunță că pacientul mai suferea și de diabet zaharat.

CHIȘINĂU, 17 apr. – Sputnik. Ministerul Sănătății a anunțat decesul celui de-al 55-lea pacient care a pierdut lupta cu COVID-19.

Лаборатория Инвитро начала тестирование на коронавирусную инфекцию  - Sputnik Moldova
Societate
Informații de la Ministerul Sănătății: Care este starea pacienților cu COVID-19
 Este vorba despre un bărbat de 73 de ani din Capitală. Pacientul a fost internat în data de 2 aprilie, în stare extreme de gravă, la Institutul de Medicină Urgentă. El mai suferea de diabet zaharat tip 2 și boală renală cronică. 

În prezent, sunt înregistrate 2 154 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 2 019 cazuri confirmate prin laborator și 135 cazuri confirmate clinic-epidemiologic. În regiunea transnistreană sunt înregistrate 203 cazuri de COVID-19.  

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 143 - stare gravă, 572 - stare de gravitate medie, iar restul în stare satisfăcătoare.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0