Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasadorul Rusiei i-a felicitat pe moldoveni cu prilejul Învierii Domnului

© Sputnik / Miroslav RotariОлег Васнецов
Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Rusiei în Moldova a subliniat că ”Învierea lui Hristos a fost de veacuri un simbol al valorilor netrecătoare - bunătatea, dreptatea și dragostea de oameni, precum și a dorinței de a face fapte bune și de a-l ajuta pe aproapele”.

CHIȘINĂU, 16 apr - Sputnik. Ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov i-a felicitat pe toți cetățenii Moldovei cu prilejul luminatei sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

"Dragi prieteni, vă felicit cordial cu prilejul luminoasei sărbători a Învierii lui Hristos! Sărbătoarea Paștelui, , care ne inspiră la fapte bune, ne duce cu gândul la originile tradițiilor noastre culturale și istorice, care timp de-a lungul secolelor au avut menirea de a-i uni pe oameni, ajutându-i să depășească greutăților și încercărilor. ”, este scris în mesajul ambasadorului.

Potrivit lui Vasnețov, ”Învierea lui Hristos a fost de veacuri un simbol al valorilor netrecătoare - bunătatea, dreptatea și dragostea de oameni, precum și a dorinței de a face fapte bune și de a-l ajuta pe aproapele”.

”În aceste momente emoționante, așteptăm coborârea Luminii Sfinte care ne va umple inimile de lumină și căldură, dând sufletelor speranța mântuirii și a vieții veșnice. Fie ca lumina de Paște să vă aducă pace, fericire, bunătate și armonie spirituală!”, a conchis ambasadorul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0