Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din păcate, un nou deces în stânga Nistrului cauzat de COVID-19

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 64 de ani din regiunea transnistreană a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Despre aceasta scrie presa de la Tiraspol, însă informație nu a fost confirmată deocamdată de Ministerul Sănătății de la Chișinău.

CHIȘINĂU, 16 apr. – Sputnik. Presa din stânga Nistrului anunță că un bărbat de 64 de ani din regiunea transnistreană a murit în această noapte din cauza COVID-19. Acesta a fost internat în data de 13 aprilie, în stare gravă, la Spitalul din Slobozia. Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni, inclusiv oncologice. Această informație nu a fost confirmată, deocamdată, de Ministerul Sănătății de la Chișinău.

© Photo : News Agency ” Novosti Pridnestrovya”Harta COVID-19 în regiunea transnistreană
Din păcate, un nou deces în stânga Nistrului cauzat de COVID-19 - Sputnik Moldova
Harta COVID-19 în regiunea transnistreană

Conform datelor de până în prezent, în stânga Nistrului au fost confirmate 186 de cazuri de COVID-19. Dintre acestea, 174 de persoane sunt tratate în regiunea transnistreană, iar o femeie se află la un spital din Chișinău. Până acum, trei pacienți s-au recuperat. Din cauza complicațiile cauzate de coronavirus, 10 persoane au murit. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0