Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Atenționarea lui Vladimir Putin pentru demnitarii ruși: Situația se schimbă constant

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaСовещание по ситуации с коронавирусом. 13 апреля.
Совещание по ситуации с коронавирусом. 13 апреля. - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse îi atenționează pe demnitari să monitorizeze constant eficacitatea acțiunilor întreprinse ținând cont de faptul că situația se află în continuă schimbare.

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Astăzi, președintele Rusiei, Vladimir Putin a venit cu o nouă adresare către membrii cabinetului de miniștri și a liderilor din regiuni, dar și către cetățenii ruși. El i-a atenționat pe toți factorii de decizie să facă estimările necesare și eficacitatea acțiunilor întreprinse, ținând cont de situația aflată în continuă schimbare.

”Voi reitera, situația este în continuă schimbare. Rog Guvernul, împreună cu subiecții Federației, cu uniunile oamenilor de afaceri, să monitorizeze eficacitatea și complexitatea măsurilor întreprinse. Este clar că vor fi necesare și noi decizii, care vizează atât economia la general, cât și pentru unele ramuri aparte. Asemenea decizii trebuie pregătite deja, prin consolidarea resurselor necesare”, a atenționat Putin, precizând că dacă săptămâna trecută au acordat o atenție aparte domeniului militar, atunci mâine vor fi discutate chestiuni ce țin de sectorul construcțiilor.

Totodată, șeful statului rus a precizat că în viitorul apropiat vor fi examinate și sprijinul care trebuie acordat industriei constructoare de mașini și agriculturii, a industriei ușoare și alte ramuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0